- Thank you received: 0
MIT campus
- Távolról való frissítés célhardware nélkül nem megy, és az is a normál interfészen kellene, hogy frissítsen.
- Vélemény?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Körülbelül tíz percet vesz igénybe az, hogy Azumi szépen, lassan, egyenként kiszedegesse a dolgokat a fejéb?l, Lexi enyhe bosszúságára. Szerencsére semmi komolyabb nem történik azon kívül, hogy háromszor kell nekiugrani. Azumi a dekódolásnak is nekiugrana legszívesebben, de ehelyett Lexi említi meg, hogy neki nem kell megérintenie azt a zsinórt ha ki akarja húzni. Ekkor csatlakozik ki. Ezután pár perc, amíg Trish elmond egy javítóvarázst.
-"Mostmár rendben lesz asszem, de legközelebb inkább ne tedd tönkre."
-"Oké, ez is csak véletlen volt."
-"Nem azért mondtam, hanem azért, hogy vigyázz magadra."
-"Ez így annyira gáz. Mintha kislány lennék. Na mindegy. Igen anyu, vigyázok." teszi hozzá mosolyogva.
-"Az el?z? kérdésedre visszatérve, szerintem jó lesz. Megszokták, hogy kevert a társaság. Nameg ha csak Amyt vesszük, ? mindig valami fölt?n?ben van és nem azért fölt?n? a dolog, mert a ruházat tenyérnyi anyagból van, de majd meglátjátok."
Csapat riadó!
Elmosolyodok, és szerintem elindulunk. Igyekszem jól érezni magam, és megoldani, hogy Azumi is jól érezze magát.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Várj, még ne." állítja megCrystal. "Mindenki elkészült, csak te nem! Még a hajad iskócos!" erre Azumi olyan képet vág, mintha valaki az orra alátolta volna a szentírást és közölte volna, hogy manuálisan kellátnéznie a nyelvtani hibák után.
-"Komolyan, egyre inkábbkislánynak érzem magam..."
-"Pedig nem is vagy annyirakicsi." mosolyog Crystal. "Nem tudom, hogy mit akartálfölvenni, de van egy két ötletem. Egy pillanat és megvagy."Egy pillanat. Miel?tt Azumi szólhatna valamit, kiderül, hogy azegy pillanat TÉNYLEG egy pillanat. Ki tudja, lehet, hogy ez az, amitCrystal a leggyakrabban használ, mert szinte reflexb?l varázsolta,mint egy csatamágus a villámcsapást. Azumi már csak akkor eszmél,amikor a többi lány nevetésben tör ki. Úgy látszik Crystal vagyanimerajongó, vagy csak a kawai stílusért rajong, vagy csak ezttalálta Azumi számára megfelel?nek, több okból kifolyólag is.Szerencsére inkább a fiatal kissé szeleburdi japán lány jön lebel?le, nem az ultracuki hülyegyerek, De Azumi még így iselképed, amikor meglátja magát a tükörben.
-"Biztos,hogy jó ötlet ha bohócot varázsolsz bel?lem? Nem cosplayremegyünk."
-"Egyébként ahogy a vegyes társaságotismerem, hát majdnem." jegyzi meg Lexi. "Amy megkimondottan brutális dolgokat szokott varázsolni. Csodálkozom,hogy nem d?l össze."
-"Gyakorlat teszi a mestert?"teszi föl a szónoki kérdést Crystal.
-"Miel?ttelterelitek a témát, miért pont ezt kellett?"
-"Nemtetszik? Pedig itthon is egy csomószor látlak hasonlóban."
-"Azamit látsz általában a hálóingem. Anyutól kaptam, mertegyébként nem vennék magamnak olyat..." erre mindenkielneveti magát, még Crystal is.
-"Bocs, pedig azt hittem,hogy direkt ilyet szeretsz, csak kinn nem mered viselni. Mindjártcsinálok valami mást."
-"De ha lehet, akkor ne úgynézzek ki, mint aki egy mangából szökött..."
-"Oké...Egy pillanat..." kicsit elgondolkodik, majd inkább a tiédhezill?, komolyabb öltözetet. Kicsit ugyan sötétebb és többetenged sejtetni, de legalább nem olyan mint az el?z?.
-"Jólesz?"
-"Persze. Köszi szépen! Ilyenkor gondolkodomel, hogy milyen jó volna, ha én is tudnék valami hasonlót."
-"Teis tudsz, nem? Ha jól tudom azt tervezel holografikusan, amit akarszés azt legyártani utána semmiség..." mondja Lexi.
-"Igaz,de azért ez így akkor is tetszik."
Ezután nekiindultokmegkeresni a helyet, ami abból áll, hogy követed a lányokat,miközben beszélgettek, Lexi mesél az eddigiekr?l, találgatjátok,hogy mit is találhatott ki Amy, illetve neked mutat Lexi néhányképet, de persze szigorúan festettet, Amy ugyanis nem szereti afényképeket. Aki meg akarja örökíteni, az vagy lerajzoljaemlékezetb?l vagy lefesti. [Ez elvileg amolyan m?vészekrejellemz? bogár nála.] Ahogy közeledtek, úgy s?r?södnek alányok csapatai. Az Ízisz ház fizikailag egy régi, colonialstílusú ház, amire a közelében lév? nagyobb fák utalnak, mertugye azok nem öt perc alatt n?nek meg. El?tte szép magas sövény,amit fémkerítés tart és merevít, aminéhol fizikailag része az arra rán?tt növényzetnek. Rendezett,szép kertje van a háznak és még egy szinte természetesnek hatók?kört is építettek elé. Az egész épület persze stílusosanföl van újítva, így régiesnek hat, de látszik, hogy jó karbanvan.
-"Na,ez volna az egyik házuk, ami még megtalálható."
-"Nemkéne innen egy kisebb zárót?znek hallatszania?" kérdeziPatricia.
-"Nos,hát nem most. Egy az, hogy még id?ben vagyunk, a másik pedig,hogy ez aféle parti. Nem egy döngetünk és rázzuk magunkat ésnem is egy elalszom rajta."
-"Nemcsak ez a kett? létezik?" kérdez rá Connie mosolyogva ésezen is nevetnek egy jót, miel?tt belépnétek.Ekkor lép el? két tökéletesen egyforma és egyformán isöltözött lány.
-"Jelszó?"kérdi az egyik, de mire rá figyelnétek, már a másik is. Egypillanatra hol ide, hol oda pillantgattok, mert ti ugye nemfejtettétek meg a levelet.
-"Arheka neb t'etet neb t'etu er-a sut, aha neteru er-sen paut neterutemtiu."szavalja szépen végig Lexi az ismeretlen nyelv? mondatot. "Angolulis kéritek? A többiek meg velem vannak."
-"Nekempedig tökéletes a rövidtávú memóriám. Elismételjem?" lépki egy hosszú hajú, meglehet?sen szép lány a sarokból. Eddigitt figyelhetett, várva, hogy mikor hallja meg ezt a mondatot, mostviszont csak szemtelenül mosolyog a két bosszús iker arcába.
-"Lexi,ha ez szándékos volt..."
-"Ugyan,Lisa,én is csak most vettem észre..."
-"Bocsánat,de kicsit lusta voltam megfejteni. Gondoltam, kivárom, amíg valakikicsit hangosabban mondja, mert ha csak úgy belógok, még a végénlebuknék, ha a két figyelmes ?rszem rákérdezne. Tégedhallomásból ismerlek," biccent Lexi felé "te pedig anévrokonom vagy." biccent Azumi felé még mindig ártatlanulmosolyogva, mintha mi sem történt volna. "A nevem MiyazakiAzumi, nem mintha olyan híres volna, de azért bemutatkozom, mertillik." hajol meg illedelmesen felétek. Vagy rájátszik adologra, vagy direkt, de japánosan fordítva mondja a nevét.
-"Mégegyszerköszönöm a segítséget." hajol meg és az elképedt társaságmellett szépen besétál.
-"Hú,Jenny, ezt megettük..." mondja Lisa.
-"Hátja. Keményen." válaszol neki elképedt ikerhúga.
-"Eza csaj nem semmi..." csóválja meg a fejét Lexi,jelent?ségteljesen pillantva rád, hogy ha be akarsz valakitgy?jteni, akkor ? lesz az egyik legjobb célpont. "Tényleg,lányok, minek köszönhetem ezt a remek mondatot? Csak a HalottakKönyvét kellett végigkeres?zzem utána. Ilyen hangos lesz a maiösszejövetel?"
-"SzerintemShirley-t kell kérdezned. Kösz inkább nem, amióta C kosár alattszóba sem áll a lányokkal."
-"Csakveled ilyen kedves." jegyzi meg Jenny, amiben igaza lehet, mertegyikük se egy kebelcsoda. [Amerikai átlag: 36C, eredeti átlagegyébként 34B, [kb 44%, az analízis szerint a bell görbe csúcsa ez kéne legyen] csak ugye a modern életmód, divat, mifene... Ez alapján a kétlány átlag alatti, Lexi egy kicsit lapos.]
-"Neis tör?dj vele. Csak az irigység beszél bel?le."
-"Csakkicsit zavar, egyébként meg hagy füstölögjön magában. Natovábbi kellemest, amíg be nem sikerül keverednetek valahogyan.Addig is az istenek hallják a hangom és szálljanak szembe azokkalakik el akarnak némítani." erre a két lány értetlenül néz.
-"Azthittem ezt fejb?l vágjátok, ha ez a jelszó."
-"Hú,ez de kemény. Shirleynek azért van stílusa, hogy ilyet választ."mondja Lisa.
-"Dete se vagy semmi, hogy így utánanéztél."
-"Afordító kicsit nehéz volt, de a srácok segítettek. Amyreszámíthatunk?"
-"Hajól tudom igen. Legalábbis nem volt letörve senki sem aszervezésb?l."
-"Aligvárom. Na sziasztok." indulmeg Lexi befelé, ti meg követitek.
//Kicsit átszerkesztettem és itt inkább töröm, ha reagálnál valamire, vagy kikeresnél valakit, vagy kérdésed volna.//
Csapat riadó!
Apró mosoly
- Vajon lesznek itt ismer?sök?
Körbenézek látok-e itt bárki olyat akit ismerek.
- Ahogy látom ismer?s kevés van, szivaccsal alaposan kitömött melltartó viszont több is. No igen, sokan így akarnak pasit fogni, és ha jól tudom, a mágus lányok nem kedvelik a szilikont, és a tartós mellnöveszt? varázslatot még nem találták ki. Mondjuk jobb is... A plázacicák sorban állnának érte.
Közben persze kicsit "rendbe szedem magam" Ha a ruhát nem is kell igazgatni, a "kiegészít?ket" igen. Mert ugye az utcán az volt a praktikus, ha gyorsan el? lehet rántani a fegyvert, itt viszont inkább díszít? szerepbe került.
Kicsit visszaemlékszem az egység szintjén tartott brain stormingra az idei buli ruha "rendszeresítése" el?ttr?l. Egy kapcsolt fegyverre felszerelt, teljesen értelmetlennek indult [i:3sgrljhu]kék[/i:3sgrljhu] lézer célzófény. Ami ráadásul csak látszólag folyamatos, így pedig pár m?szer ki is tudja szúrni ki is céloz kire... Ha pedig a droneok felismerik, akkor mégsem értelmetlen. Persze azóta más, kevésbé látható színek is akadnak a spektrumban.
Azumira nézek.
- Ha egy komolyabb dekás buliba jöttünk volna, kb most törné fel valaki a ruhám vezérl? egységét... Dekások körében idén divat az átlátszó. De te nehogy feltörd nekem.
Mondom nevetve, s átölelem.
- Körbenézünk?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Az összejövetel meglehet?sen szolíd és tényleg inkább ismerkedésre, bemutatkozásra, lett kitalálva. Halk zene és persze egyetlen srác sincs, tehát annyira öltöztek a többiek is ki, amennyire a saját hiúságukat akarták legyezgetni. Persze akad néhány hozzátok hasonló is, akik inkább egymással táncolnak.
Skinsuit páncélt csak egy helyen látsz, és valószín?leg ? lesz Amy, aki úgy változtatja zenéhez vagy néha ahhoz az illúzióhoz a színeit, hogy tökéletesen passzoljon, ami önmagában elég szép dolog, hisz a jelenetek vagy a nem létez? díszlet, kivilágítás [mana illúziók] gyorsan változnak. Az asztrálsíkra ill? formák és színek lassú átmenettel kristályosodnak valami olyasmivé, ami inkább a kibertérbe illene. Ehhez alkalmazkodika lány mintázata és színezete is. Valószín?leg ?t f?leg a polimerbevonat izgatta a védelem mellett. A falra vetül? ezernyi valós, lézerrel rajzolt ábrával együtt igen hangulatosra sikeredik. [Mintha egy digitálisan er?teljesen remasterelt klippben szerepelnének a résztvev?k, csak nem mindig lehet megmondani, hogy mi az illúzió és mi a valós benne.] Van aki személyre szabott álmot kap [két lány akik a Amy eddigi el?adásairól beszélgettek, t?lük kés?bb meg is kérdezi Amy, hogy hogy tetszett az amit most láttak, elvileg nem volt több ugyan fél óránál, de a két lány szerint elképeszt?en jó volt]. Végtéreis egy remek, átlassózott, átbeszélgetett bemutatóestére sikerül, az Amy által generált furcsa álmokhoz képest pedig egy UV host semmiség, talán ha a lány tervezné ?ket, de err?l majd kés?bb, hisz nem ezért jöttetek, hanem szórakozni.
//Ki van itt és mit csinál: te jó ég, 100 nál több lány beszélgetését dolgozzam ki ide? Idle chatter, illetve az újak ismerkednek, informálódnak a különböz? házakról, méghozzá történetek és trécselés útján. A ki van ott az inkább ki nincsként volna jó. T?letek tudod, Keisingerékt?l Erika, az egész Ízisz [kb kirámolták a házat, hogy be lehessen férni], stb.stb. Ezért kérdeztem, hogy mit akar a karaktered, mert különben jump.
Tájékozódhatsz a lányok ízlésér?l már ami a fiúkat, bizonyos lányoknál a lányokat illeti, megbeszélhetitek, vagy hallhatod, hogy ki szerint kin mi állna vagy áll jól milyen alkalmakkor, kinek milyen a szerelmi élete, ki mennyire fél a tanulmányoktól, még tippeket is kaphatsz, hogy melyik tárgyból melyik professzorhoz érdemes menni, persze neked ez nem kell, hallhatsz azoktól akik a kezdeti elt?néses ijesztgetést komolyabban vették, Rugólábú Jackr?l, aki Boston egy régi a '80-'90 évekbeli Hasfelmetsz? alakja, a nyomozások szerint több külön ember [copycat killer], vagy a '62-'64-es Fojtogatóról, akit ugye hozzá társítanak a legendák. Magyarul közben elég komoly "fanbase" alakult ki az összeesküvéselmélet hív?kb?l és a paranoidokból. Ha már a háttérzaj eddig aggasztott... Persze ezzel kapcsolatban is van aki már az új dologhoz társítja, de ezek mind persze csak pletykák és néhány lánynál fordulnak csak el?, amíg meg nem unják azt a kellemes borzongást ami az ilyen rémtörténet mesélésb?l származik és inkább megvitatják a legújabb médiasztár botrányokat, vagy csak élvezik a látványvilágot.//[/size:1d23gxm1][/font:1d23gxm1]
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?